Kerst aan de Kust

Kerst aan de Kust verplaatst naar De Grote of Maria Magdalenakerk in Goes.

De intiemere setting van de Grote of Maria Magdalenakerk heeft de organisatie van Kerst aan de Kust doen besluiten om te veranderen van locatie. Met deze verandering is het kerstconcert zo goed als uitverkocht.

De Grote of Maria Magdalenakerk is het grootste monument van Goes, met haar stijlvolle en sfeervolle ambiance is de Grote of Maria Magdalenakerk de plek bij uitstek voor een kerstconcert. Er zal niets veranderen aan de programmering. Onder leiding van New Amsterdam Orchestra treden topartiesten van Nederlandse bodem op als de 3Js, Anita Meyer en Nielson. Alles blijft het zelfde alleen vindt het kerstconcert plaats op een nog betere en authentiekere locatie.

Door van locatie te veranderen van de Zeelandhallen naar de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes bevindt men zich nu gelijk in het bruisende stadscentrum van Goes met haar gezellige cafe's en stadshaven. Men kan dus vooraf het concert nog een hapje eten in de stad of na het concert een drankje doen op nog geen 100 meter van de Grote of Maria Magdalenakerk vandaan.

De organisatie van Kerst aan de Kust is blij met het aantal verkochte kaarten voor de eerste editie van het kerstconcert, verwachtingsvol kijken zij uit naar het kerstconcert op vrijdag 12 december en hebben zij de ambitie om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Kerst aan de Kust:
Datum: Vrijdag 12 december 2014
Locatie: De Grote of Maria Magdalenakerk (Singelstraat 21, 4461 HZ Goes)
Tijd: 19:00u - 00:00u
Leeftijd: Vanaf 12 jaar
Tickets: Uitverkocht

Voor vragen kunt u contact opnemen via info@kerstaandekust.nl

Contact

Organisatie: LMG Exhibitions

Frans den Hollanderlaan 7
4461HL Goes
T: 0113 700 293
E: info@kerstaandekust.nl
LMG strategie+creatie