Kerst aan de Kust

Morgen is het eindelijk zo ver!

Na maanden van voorbereiding is het morgen eindelijk zover! Kerst aan de Kust staat bijna op het punt om te beginnen. De artiesten zijn er klaar voor, de kerstbomen zijn opgetuigd, de lichten en het geluid zijn geinstalleerd, het bier staat koud, de wijn en het fris staan klaar en wij zijn er ook he-lemaal klaar voor!

Aanvang:
De deuren gaan morgen om 19:00u open zodat u rustig de kans krijgt om een plekje te vinden in de Grote of Maria Magdalenakerk. Om 20:30u dimmen de lichten en begint het programma. Na de spectaculaire optredens van de sterren is de avond natuurlijk nog niet voorbij! Om de avond in stijl af te sluiten kunt u door dansen op de grootste hits van vroeger. Gezellig met uw vrienden, collega's of familie de 80's en 90's opnieuw beleven en de avond weg dansen onder het genot van een wijntje of biertje. Kent u de 'Macarena' bijvoorbeeld nog, of de tekst van 'Rappers Delight'? "I Said A......" Ik zou maar alvast beginnen met oefenen want al deze nummers komen morgen gegarandeerd voorbij!

Parkeren & vervoer:
Parkeren kunt u gratis (vanaf 18:00) op alle parkeerplaatsen rondom Goes. Of betaald tot 22:00 in parkeergarage Centrum (Uitrijden is altijd mogelijk). Verder in de nieuwsbrief vind u een uitgebreide plattegrond met parkeergelegenheden in Goes. Voor de mensen op de fiets is er een ruime fietsenstalling aanwezig bij de Grote of Maria Magdalenakerk in Goes!

Bekijk hier de volledige nieuwsbrief online:

Contact

Organisatie: LMG Exhibitions

Frans den Hollanderlaan 7
4461HL Goes
T: 0113 700 293
E: info@kerstaandekust.nl
LMG strategie+creatie