Kerst aan de Kust

Veelgestelde vragen

Wanneer is Kerst aan de Kust?

Kerst aan de Kust vindt plaats op:

Vrijdag 11 december 2015
Zaal open: Het progamma voor Kerst aan de Kust 2015 wordt binnenkort bekendgemaakt.
Start programma: Het progamma voor Kerst aan de Kust 2015 wordt binnenkort bekendgemaakt.

Waar vindt Kerst aan de Kust plaats?

Kerst aan de Kust vindt plaats bij:

De Grote of Maria Magdalenakerk
Singelstraat 21
4461 HZ Goes

www.grotekerkgoes.nl

Waar kan ik tickets kopen?

Op dit moment zijn er nog geen tickets verkrijgbaar voor Kerst aan de Kust 2015. Houdt de website in de gaten voor de exacte verkoop datum.

Is er een minimum leeftijd?

Ja, voor dit evenement geldt een minimumleeftijd van 12 jaar. Aan personen onder de 12 jaar wordt geen toegang verleend tot het evenement. Ook niet onder begeleiding van een volwassene. Aankoopbedragen worden niet gerestitueerd.

Waar kan ik parkeren?

Op vrijdag kunt u na 18:00u gratis parkeren rondom het centrum in Goes, om precies te zien waar kunt u zien op deze plattegrond.

Parkeergarages:
Goes heeft momenteel 2 parkeergarages in het centrum.

Stadspoort - M.A. de Ruyterlaan 64 - 4461 GG Goes
Centrum (vh Westwal) - Westwal 35 - Goes.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw voertuig.

Is Kerst aan de Kust makkelijk bereikbaar met de auto?

Ja, De Grote of Maria Magdalenakerk ligt precies in het centrum van Goes. Vanaf de A58 Bergen op Zoom - Vlissingen neemt u de afslag Goes - Zierikzee. Volg deze weg tot de verkeerslichten. Daar rechts afslaan richting Goes - Centrum. Neem bij de eerste rotonde de 2e afslag naar de Middelburgsestraat. Na de stoplichten tegenover Parkeergarage de Westwal links afslaan en de Grote of Maria Magdalenakerk bevindt zich voor u.

Is Kerst aan de Kust bereikbaar met openbaar vervoer?

De Grote of Maria Magdalenakerk bevindt zich op 5 minuten loopafstand van NS Station Goes. Hiervandaan vertrekt om het halfuur een trein. Naast het station bevindt zich het busstation waarvandaan diverse lijnbussen vertrekken. Voor meer informatie over het openbaar vervoer kijkt u op www.9292ov.nl

Kunnen we tickets als groep kopen?

Ja, grote groepen vanaf 20 personen kunnen vooraf kaarten en munten afnemen, neem contact op met de organisatie via het kopje contact.

Mag ik opnamen en foto's maken tijdens Kerst aan de Kust?

Het is niet toegestaan om professionele foto-, film-, en opnameapparatuur mee te nemen bij Kerst aan de Kust in De Grote of Maria Magdalenakerk. Kleine digitale consumenten camera's zijn wel toegestaan net als mobiele telefoons met camera. Het is niet toegestaan om opnamen of foto's die tijdens het evenement gemaakt zijn voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Kan ik mijn ticket(s) teruggeven of inruilen?

Tickets worden niet teruggenomen en zijn niet inwisselbaar voor geld. Het is niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te ontvangen.

Kan het programma nog wijzigen?

Het programma is onder voorbehoud.

Is er een garderobe aanwezig?

In De Grote of Maria Magdalenakerk zal er een ruime bewaakte garderobe opgesteld worden zodat u snel bediend wordt. Hier kunt u veilig uw jas en tas achterlaten. Kosten zijn 2,- euro per item.

Hoe zit het met roken en drinken tijdens Kerst aan de Kust?

Roken is binnen in De Grote of Maria Magdalenakerk niet toegestaan. Buiten rondom de kerk is er wel de gelegenheid om te roken. Drank, van alcoholische drank tot frisdrank kan gekocht worden in de concerthal. Nuttigen van zelf meegenomen consumpties is niet toegestaan.

Kan ik de organisatie verantwoordelijk stellen voor geleden schade?

Bezoeken van Kerst aan de Kust is op eigen risico. De organisatie van Kerst aan de Kust kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor persoonlijk letsel of verlies van, diefstal van of beschadigingen aan persoonlijke eigendommen.

Zijn er zitplaatsen bij Kerst aan de Kust aanwezig?

Nee, er zijn geen zitplaatsen aanwezig bij Kerst aan de Kust. U kunt dus alleen tickets bestellen voor staanplaatsen.

Zijn er rolstoel plaatsen aanwezig bij Kerst aan de Kust?

Voor mensen in een rolstoel is het natuurlijk mogelijk om Kerst aan de Kust bij te wonen. We zijn nog druk bezig met het realiseren van een specifieke plek voor mensen in een rolstoel. Het is op dit moment dan ook niet mogelijk om zicht-garantie te geven.

Als u een ticket besteld en u bent afhankelijk van een rolstoel, stuur dan na het kopen van het ticket een e-mail naar info@kerstaandekust.nl en vermeld daar uw naam en het feit dat u rolstoel afhankelijk bent.

Ik ben een zanger/zangeres en wil graag optreden tijdens Kerst aan de Kust, wat kan ik doen?

Het programma staat in principe vast, op verzoeken om op te treden tijdens Kerst aan de Kust zal de organisatie niet reageren.

Wie organiseert Kerst aan de Kust?

Organisatie is in handen van LMG Exhibitions, een zusterorganisatie van reclamebureau LMG strategie+creatie, gevestigd in Goes. LMG is het reclamebureau van regionale, landelijke en internationale bedrijven en instanties. Bekijk het portfolio op www.lmgweb.nl.

LMG strategie+creatie
Frans den Hollanderlaan 7
4461 HL Goes
0113 850 899
info@lmgweb.nl
www.lmgweb.nl

Contact

Organisatie: LMG Exhibitions

Frans den Hollanderlaan 7
4461HL Goes
T: 0113 700 293
E: info@kerstaandekust.nl
LMG strategie+creatie