Kerst aan de Kust
Nieuws

Het is alweer een maand geleden dat de eerste editie van Kerst aan de Kust plaats vond. Herbeleef deze gezellige avond nog één keer door de officiele aftermovie te bekijken.

Nieuws

Wij willen graag iedereen bedanken voor hun komst naar de eerste editie van Kerst aan de Kust 2014.

Nieuws

To​t onze spijt moeten wij u meedelen dat Leona Philippo niet zal optreden aanstaande vrijdag tijdens Kerst aan de Kust. Leona's management heeft laten weten dat de zangeres in verband met televisie opnames aanstaande vrijdag niet aanwezig kan zijn.

Nieuws

Na maanden van voorbereiding is het morgen eindelijk zover! Kerst aan de Kust staat bijna op het punt om te beginnen. De artiesten zijn er klaar voor, de kerstbomen zijn opgetuigd, de lichten en het geluid zijn geinstalleerd, het bier staat koud, de wijn en het fris staan klaar en wij zijn er ook he-lemaal klaar voor!

Nieuws

Donderdagmiddag komen er 50 kaarten vrij voor het Kerst aan de Kust Concert. 

Nieuws

Gaat u op 12 december naar Kerst aan de Kust? Dan kunt u vooraf uw consumptiemunten aanschaffen. 

Nieuws

De intiemere setting van de Grote of Maria Magdalenakerk heeft de organisatie van Kerst aan de Kust doen besluiten om te veranderen van locatie. Met deze verandering is het kerstconcert zo goed als uitverkocht.

Nieuws

Goed nieuws voor alle jongeren die ook graag naar Kerst aan de Kust willen maar niet konden omdat zij nog te jong waren. Wij kunnen er namelijk niet meer omheen.

Nieuws

Naarmate de weken voorbij vliegen en hoe kouder het wordt, hoe meer we met ze allen in de kerststemming raken en dat merken wij hier ook goed!

Nieuws

De kaarten voor Kerst aan de Kust zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar bij Het Paard van Troje en De Koperen Tuin in Goes.

Nieuws

New Amsterdam Orchestra zal de muzikale begeleiding van Kerst aan de Kust op zich nemen.

Nieuws

Kerst aan de kust vindt plaats op vrijdag 12 december 2014 in de Zeelandhallen te Goes.

Nieuws

Kerst aan de kust vindt plaats op vrijdag 12 december 2014 in de Zeelandhallen te Goes.

Contact

Organisatie: LMG Exhibitions

Frans den Hollanderlaan 7
4461HL Goes
T: 0113 700 293
E: info@kerstaandekust.nl
LMG strategie+creatie